Materialen
Grill, ovenvaste schaaltjes
Bereiding
- Laat de gedroogde paddenstoelen een half uur in het hete water weken.
-
Kook de lasagnevellen in ruim water net gaar. Haal uit het water en laat afkoelen.
-
Maak de paddenstoelen schoon en snijd klein.
-
Pel de sjalot en snijd fijn.
- Verwarm de grill voor.
-
Verwarm de margarine en fruit hierin de sjalot glazig. Bak de verse paddenstoelen en de helft van de geweekte paddenstoelen kort mee. Pers de knoflook erboven uit. Breng op smaak met peper en tijm.
-
Schep dit op de lasagnevellen, rol op en leg met de naad naar beneden in kleine ovenvaste schaaltjes.
-
Snijd de rest van de geweekte paddenstoelen eventueel wat kleiner.
-
Roer met wat van het weekwater door de zuivelspread en schep dit over de cannelloni. Verdeel de geraspte kaas erover.
-
Laat het gerecht onder de hete grill in 10 minuten heet worden en licht kleuren.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.