Bereiding
- Kook het ei in 8-10 minuten hard en laat afkoelen.
-
Rooster de pijnboompitten in een droge pan goudgeel.
- Pel de knoflook en halveer. Bestrijk met de helft het brood.
- Snijd het brood in blokjes en bak in een droge pan lichtbruin en krokant.
- Snijd de ansjovis fijn en maak er met de azijn, peper, olie en een scheutje water een dressing van.
-
Pel het ei en snijd in 4 parten.
-
Was de basilicum en pluk de blaadjes of hak grof.
- Was de komkommer en snijd in blokjes.
-
Was de sla en scheur in stukken.
-
Meng de basilicum, komkommer en dressing door de sla.
-
Leg het ei erop en strooi voor het serveren de broodblokjes en de pijnboompitten erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.