Bereiding
            
                - Was de komkommer en rasp boven een kom. 
- 
Pel de knoflook en pers uit. Meng de helft van de knoflook met de komkommer. 
- 
Maak de bosui schoon en snijd klein. 
- 
Meng de bosui met de yoghurt door de komkommer en breng de saus op smaak met peper.
- 
Maak de paprika’s schoon en snijd in blokjes of reepjes.
- 
Was de sla.
- 
Meng de paprika en wortel door de sla.
- Pel de ui en snijd fijn. 
- Meng de uit met de rest van de knoflook met de havermout en wat chilipoeder door het gehakt. Vorm er 4 burgers van en was je handen.
- 
Verwarm een pan en bak de burgers in 5-10 minuten aan alle kanten gaar en lichtbruin.
- 
Beleg de broodjes met wat van de groente en een burger. Serveer de rest van de groente en de yoghurtdip erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.