Bereiding
- Pel de knoflook en snijd fijn. Verwarm de olijfolie met de knoflook tot het gaat geuren.
-
Snijd het pistoletje in de lengte in 4 plakken.
-
Bestrijk het brood met wat knoflookolie en rooster in een hete grillpan lichtbruin.
-
Was de courgette en snijd in dunne plakken.
-
Schep de rest van de knoflookolie door de courgette.
-
Gril de courgette in de grillpan lichtbruin.
-
Snijd de kaas in reepjes.
-
Beleg het brood met wat kaas en courgette en garneer met tijm.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.