Bereiding
- Maak de groente schoon. Snijd de ui en de helft van de knoflook in snippers en de paprika in blokjes.
-
Fruit de ui en de knoflook in de olie met de specerijen zacht.
-
Voeg de paprika en de tomatenblokjes toe en laat dit 5 minuten zacht stoven.
-
Spoel de bruine bonen af.
-
Doe de bonen bij het groentemengsel en laat nog 5 minuten stoven.
-
Was de peterselie of selderij en knip het klein.
-
Pers de overgebleven knoflook uit boven een kommetje.
-
Roer er de peterselie, wat gemalen koriander, wat chilipoeder en de yoghurt door.
-
Schep aan tafel wat van de kruidentopping op de bonenchili en geef er brood bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.