Bereiding
- Was de tomaten en snijd in stukjes.
-
Pel de ui en knoflook en snijd fijn.
-
Meng de tomaat met de de helft van de ui en breng de salsa op smaak met citroensap en peper.
-
Spoel de zwarte bonen af en laat uitlekken.
-
Verwarm de helft van de olie in een pan en bak de rest van de ui en knoflook zacht.
-
Meng de zwarte bonen er door en prak het geheel grof.
-
Verwarm de rest van de olie in een koekenpan en bak de eieren.
-
Snijd de broodjes open. Besmeer met zwarte bonenpuree en beleg met een ei en tomatensalsa.
Extra informatie
In deze video zie je hoe je dit recept in een paar stappen maakt.
Variaties
Eet de rest van de tomatensalsa als salade erbij!
Ingrediënten over?
Zwarte bonen:
Bewaar de rest van de zwarte bonen verpakt nog 2 dagen in de koelkast of 3 maanden in de diepvries.
Probeer eens de combinatie met paksoi.