Bereiding
- Breng wat water aan de kook. Leg de kipfilet
erin en zet op een lagere stand. Haal na 10 minuten de kipfilet uit het water
en laat het afkoelen.
-
Was de bieslook en snijd klein.
-
Maak een dressing van de yoghurt, kerrie, peper, bieslook en het citroensap.
-
Hak de walnoten grof.
-
Snijd de afgekoelde kip in blokjes.
-
Maak de bosui schoon en snijd in ringen.
-
Was de witlof en appel en snijd klein.
-
Meng de kip, groente, appel, walnoten en dressing door elkaar.
-
Besmeer de boterhammen met halvarine en verdeel de kipsalade erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.