Bereiding
- Pel de sjalot en snijd klein.
-
Was de tomaten en rasp grof of hak fijn.
-
Fruit de sjalot in de olie glazig. Bak de tomatenpuree even mee.
-
Voeg de tomaten en paprikapoeder toe en bak kort mee.
-
Voeg de tofu toe en prak alles tot een geheel. Laat de tofu afkoelen.
-
Besmeer het brood met halvarine en beleg met tomatentofu.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Tomatenpuree:
Bewaar een restje tomatenpuree in een schaaltje afgedekt in de koelkast maximaal 3 dagen. Vries de tomatenpuree eventueel in porties in plasticfolie in en bewaar het maximaal 12 maanden.
De overgebleven tofu kun je gebruiken in een kruidig pilav gerecht.