Bereiding
- Maak de groente schoon en snijd klein.
-
Pel de knoflook en snijd fijn.
- Bak de prei en knoflook in de margarine zacht.
-
Voeg de broccoli, het water en bouillontablet toe en kook de groente in 10 minuten gaar.
-
Rooster het brood lichtbruin en snijd in kleine blokjes. Strooi er wat paprikapoeder of chilipoeder over.
- Was de peper en snijd in ringen.
-
Pureer de soep met een staafmixer of in een keukenmachine glad.
-
Verwarm de soep nog even, voeg eventueel wat water toe. Breng op smaak met paprikapoeder.
- Garneer met de croutons en rode peper.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.