Bereiding
            
                - Maak de groente schoon en snijd klein.
- 
Pel de knoflook en snijd fijn.
- Bak de prei en knoflook in de margarine zacht. 
- 
Voeg de broccoli, het water en bouillontablet toe en kook de groente in 10 minuten gaar.
- 
Rooster het brood lichtbruin en snijd in kleine blokjes. Strooi er wat paprikapoeder of chilipoeder over.
- Was de peper en snijd in ringen.
- 
Pureer de soep met een staafmixer of in een keukenmachine glad. 
- 
Verwarm de soep nog even, voeg eventueel wat water toe. Breng op smaak met paprikapoeder. 
- Garneer met de croutons en rode peper.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.