Bereiding
- Maak de peultjes schoon en kook ze in weinig water in enkele minuten gaar.
-
Snijd de ansjovis in stukjes.
-
Pel het sjalotje en snijd het klein.
-
Was de tomaat en snijd hem in blokjes.
-
Verwarm de olie en fruit hierin de sjalot glazig.
-
Voeg de ansjovis toe en laat de stukjes ansjovis smelten. Voeg de blokjes tomaat toe en smoor ze kort mee.
-
Roer er 2 eetlepels water door en laat de saus afkoelen.
-
Schep de garnalen erdoor en maak het geheel op smaak met peper en eventueel wat azijn.
-
Verdeel de peultjes over 2 borden en schep de garnalen erop.
-
Garneer met wat bieslook.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.