Bereiding
- Maak de pompoen schoon. Snijd in blokjes.
-
Maak de sperziebonen schoon en snijd in drie stukken.
-
Pel de ui en snijd klein.
-
Fruit de ui met het komijnzaad in de hete olie. Voeg de pompoen, sperziebonen en wat water toe. Stoof de groente met een deksel op de pan in12 minuten gaar.
- Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Was de peterselie en snijd klein.
-
Snijd de zalm in reepjes.
-
Meng de groente met de couscous en breng op smaak met peper en paprikapoeder.
-
Verdeel de couscous over 2 kommen en garneer met de zalm en peterselie.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.