Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg.
Menu
Zoek

Boterham romige kruidenspread

  • 1 persoon
  • 0-15 minuten
  • lunch
  •  

Ingrediënten

  • 12 stengels bieslook
  • 1 volkoren boterham
  • 1 eetlepel zuivelspread light
  • handje rucola

Bereiding

  1. Was de bieslook en snijd de stengels fijn. 
  2. Besmeer de boterham met halvarine en zuivelspread.
  3. Verdeel de bieslook en rucola over de boterham en serveer.

Ingrediënten over?

Rucola over? Gebruik het voor dit heerlijke pastagerecht: involtini

Meer belegsoorten vind je hier:
Boterham muhammara en komkommer
Boterham geitenkaas en appel
Boterham mozzarella en rode paprika

Informatie over dit recept

Duurzaam eten Rucola heeft deze maand (april) een lage klimaatbelasting.

Past in dieet

  • Met weinig zout
  • Bij verhoogd cholesterol
  • Bij diabetes
  • Vrij van ei

Voedingswaarden per persoon

  Recept incl. menusuggestie
Energie 115 kcal 115 kcal
Vet 3 gram 3 gram
Waarvan verzadigd vet 2 gram 2 gram
Koolhydraten 15 gram 15 gram
Waarvan suikers 1 gram 1 gram
Vezels 3 gram 3 gram
Eiwit 6 gram 6 gram
Zout
0,5 gram 0,5 gram
Print dit recept
Deel dit recept