Bereiding
- Schil de aardappelen. Breng de aardappelen in weinig water aan de kook.
-
Maak de bloemkool schoon. Verdeel de groente in roosjes en snijd de stelen in stukjes.
-
Voeg na 5 minuten koken de bloemkool toe aan de aardappelen. Kook nog 15-20 minuten.
-
Snijd de gegrilde paprika klein.
-
Was de tomaten en snijd in stukjes.
- Pel de ui en snijd fijn.
- Meng de tartaar met 1/3 van de tomaat, de ui en wat peper.
-
Vorm er kleine balletjes van en bak in de hete margarine bruin.
-
Voeg de rest van de tomaat en wat water toe en stoof de balletjes gaar.
-
Verwarm de melk.
- Giet de gare aardappelen en bloemkool af en stamp dit klein.
-
Maak er met de hete melk en de gegrilde paprika een puree van.
- Serveer de balletjes erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.