Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in een bodempje water met een deksel op de pan in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi het vlees met peper.
-
Bak de hamlapjes in de margarine bruin. Voeg een beetje water toe en stoof de hamlapjes in 20 minuten gaar.
-
Pel de sjalot en snijd klein. Fruit de sjalot glazig in de olie.
-
Voeg de tomatenblokjes toe met de koriander en het gemberpoeder en laat de saus 10 minuten zacht koken.
-
Maak de bloemkool schoon en snijd hem in roosjes. Snijd de stronk in stukjes.
-
Kook de bloemkool in de saus in 8 minuten gaar.
-
Serveer de hamlapjes en de aardappelen erbij.
Allergie-informatie
Lees voor het gebruik van margarine het etiket.
Ingrediënten over?
Tomatenblokjes in blik:
Doe een rest tomatenblokjes over in een schaal of koelkastdoosje. Bewaar de tomaten afgedekt in de koelkast maximaal 2 dagen. Verwerk de rest in een deze heerlijke preicurry met rundvlees.
Vries de tomaten eventueel in een diepvriesdoosje in en bewaar het maximaal 12 maanden.