Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi de kipfilet met peper en paprikapoeder. Bak de kip in de hete margarine in 15 minuten gaar en bruin.
-
Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in smalle boogjes.
-
Schil de sinaasappels dik en snijd het vruchtvlees in blokjes. Vang het sap op.
-
Maak van het sinaasappelsap met het citroensap, de yoghurt en wat peper een dressing.
-
Was het bieslook.
-
Snijd de olijven in plakjes.
-
Meng de blokjes sinaasappel, de dressing en de olijven door de bleekselderij en knip het bieslook erover.
-
Neem de kip uit de pan en giet 50 ml water in de pan. Roer het aanbaksel los en breng de jus aan de kook.
-
Serveer de kip, de jus en de aardappelen bij de bleekselderijsalade.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.