Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi het vlees met wat peper en paprikapoeder.
-
Bak het vlees in 2 eetlepels margarine in 8 minuten gaar en bruin.
-
Snijd eventueel de houtige uiteinden van de bimi en was de groente.
-
Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
-
Pel de ui en snijd hem klein.
-
Kook de bimi 3 minuten in weinig water.
-
Bak de champignons met de ui op hoog vuur in de rest van de margarine.
-
Warm de uitgelekte bimi kort mee en maak de groente op smaak met een beetje peper of paprikapoeder. Serveer de aardappelen en het vlees erbij.
Variaties
Ook lekker met broccoli in het seizoen.
Allergie-informatie
Voor het gebruik van margarine raadpleeg het etiket.
Ingrediënten over?
Champignons:
Bewaar champignons in een papieren zak of plastic bakje maximaal 3 dagen in de koelkast.