Bereiding
- Pers de sinaasappel uit.
- Snijd de bieten in blokjes.
-
Snijd de ui klein.
-
Verwarm de margarine en fruit hierin de ui met wat peper glazig.
-
Voeg de bieten toe met het sinaasappelsap, het water en het stukje bouillontablet. Breng dit aan de kook en kook de soep 5 minuten.
-
Roer de kwark glad met de mierikswortel.
-
Was de bieslook en snijd klein.
-
Pureer de soep in een keukenmachine of met een staafmixer fijn.
-
Warm de soep goed door en verdeel het over borden.
-
Garneer met de kwark en bieslook.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.