Bereiding
- Pel de sjalot en snijd het klein.
-
Was de tomaatjes en halveer ze.
-
Was de kruiden en knip ze klein.
-
Fruit de sjalot in de olie glazig. Bak de tomaatjes 1 minuut mee.
-
Roer van het vuur af de kruiden en de kappertjes erdoor.
-
Laat de salsa afkoelen en maak het op smaak met wat peper en tijm.
-
Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruiten. Kook de snijbonen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Bestrooi het vlees met peper.
-
Bak de biefstuk in enkele minuten in de hete margarine bruin.
-
Geef de salsa, de snijbonen en de aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.