Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de aubergines in grote stukken, de bleekselderij in boogjes, de wortel in halve plakjes, de tomaten in parten en de ui en de knoflook klein.
-
Snijd de ansjovisfilets in stukjes.
- Bak de ui, bleekselderij en wortel 5 minuten in de hete olie.
-
Voeg de knoflook, ansjovis, aubergine, tomaten en wat peper en tijm toe.
-
Giet er een scheutje water bij en laat het gerecht met een deksel op de pan in 15 minuten gaar stoven.
-
Bestrooi de vis met peper.
-
Verwarm de margarine en stoof hierin de vis in 8 minuten gaar.
-
Serveer de vis en de aardappelen bij de auberginestoofpot.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.