Bereiding
- Was de aubergine en snijd de steelaanzet en het uiteinde eraf.
-
Snijd de aubergine in de lengte in 6 dunne plakken.
-
Bestrijk de plakken dun met een beetje olie.
-
Gril de aubergines op een hete grillpan in een paar minuten gaar en lichtbruin. Laat ze afkoelen.
-
Snijd de gerookte zalm in 6 reepjes.
-
Leg op ieder plak aubergine een reepje zalm en verdeel de hüttenkäse erover.
-
Rol de plakken aubergine op en steek ze vast met een cocktailprikker.
Allergie-informatie
Allergie info:
Lees voor het gebruik van verpakte zalm het etiket.
Ingrediënten over?
Cottage cheese of hüttenkäse:
Gebruik een schone lepel om wat uit het bakje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met gisten en schimmels. Bewaar de rest van de hüttenkäse afgedekt maximaal 4 dagen in de koelkast.
Hüttenkäse is ook heerlijk op brood met verse kruiden of fruit en in dit lekkere groentegerecht met prei.