Bereiding
- Schil de asperges en snijd de harde onderkant eraf.
-
Kook de asperges in weinig water 6-8 minuten en laat ze in het afkoelende kookvocht nagaren.
-
Pel de knoflook en snijd klein.
-
Snijd de peper in reepjes.
-
Was de peterselie en snijd klein.
-
Fruit de knoflook en de peper in de margarine zacht.
-
Bak de tomatenpuree kort mee.
- Voeg de peterselie en toe en roer er een scheutje water door.
-
Klop de eieren los en roer ze door het mengsel in de pan.
-
Laat de eieren al roerend net gaar worden.
-
Laat de asperges uitlekken, leg ze op een schaal en schep het eimengsel erop.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.