Bereiding
- Was de aardappelen en kook in weinig water in 8-10 minuten gaar.
- Giet af en bak de aardappelen in de helft van de margarine aan alle kanten goudgeel.
-
Schil de asperges en snijd het harde uiteinde er af. Snijd de asperges in stukken.
-
Kook de onderste stukken van de asperges 4 minuten in weinig water. Voeg dan de rest toe en kook de aspergestukken nog 4-6 minuten.
-
Maak de bosui schoon en snijd klein.
- Bak de bosui zacht in de rest van de margarine.
-
Hak de noten grof.
-
Meng de bosui en noten door de asperges.
-
Serveer de asperges met de gebakken aardappelen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.