Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui en de knoflook in snippers, breek de sperziebonen eenmaal en snijd de tomaten in parten.
-
Fruit 3/4 van de ui en de knoflook in de olie.
-
Voeg de tomaten, het laurierblad, de schijf citroen en royaal peper toe. Smoor de tomaten in 15 minuten tot een saus.
-
Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Was de koriander. Knip de steeltjes klein en houd de blaadjes apart.
-
Maak het gehakt aan met de rest van de ui, koriandersteeltjes en peper. Vorm er kleine balletjes van.
-
Bak de gehaktballetjes in de hete margarine in 10 minuten gaar en bruin.
-
Voeg de sperziebonen toe aan de tomatensaus en stoof dit in ca. 10 minuten gaar.
-
Verwijder het laurierblad en strooi er klein geknipte korianderblaadjes over.
-
Serveer de rijst en gehaktballetjes erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.