Bereiding
            
                - Schil de aardappelen. Kook ze in een bodempje water met een deksel op de pan in 20-25 minuten gaar.
- 
Bestrooi de karbonades met wat peper. Bak het vlees in 2 eetlepels hete margarine in ca. 15 minuten gaar en bruin.
- 
Snijd het brood in blokjes. 
- 
Was de bieslook en knip de sprieten klein. 
- 
Verwarm de rest van de margarine in een koekenpan met een antiaanbaklaag en bak hierin de blokjes brood al omscheppend lichtbruin. 
- 
Bak de bieslook en de oregano mee en pers het teentje knoflook er bovenuit. Laat de croutons afkoelen.
- 
Maak de andijvie en de radijs schoon. Snijd de andijvie in smalle repen en de radijsjes in vieren. 
- 
Klop een dressing van de olijfolie, 1 eetlepel water, wat azijn en peper. 
- 
Meng de dressing door de groente en strooi de croutons erover.
- 
Neem de karbonades uit de pan. Giet 75 ml water in de pan en roer het aanbaksel los. Breng de jus aan de kook.
- 
Serveer de andijviesalade met de karbonades, aardappelen en de jus.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.