Bereiding
- Was de aardbeien en snijd de helft in kleine stukjes en de rest in vieren.
-
Breek het ei in een kom en klop het los.
-
Voeg de melk en het meel toe en klop het tot een glad beslag.
-
Roer het anijszaad en de kleine aardbeienstukjes er doorheen.
-
Verhit een beetje olie in een kleine koekenpan en verdeel een lepel beslag over de bodem van de pan.
-
Zet de warmtebron laag en wacht tot het beslag gestold is.
-
Draai de pannenkoek om met een spatel en laat deze nog een minuut doorgaren.
-
Maak met de rest van het beslag de rest van de pannenkoeken.
-
Rol de pannenkoeken op en serveer met de rest van de aardbeien.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.