Bereiding
- Rooster de amandelen in een droge koekenpan en schud ze op een bord.
-
Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Houd 2 mooie aardbeien apart voor garnering.
-
Pureer de rest van de aardbeien met een staafmixer of in de keukenmachine.
-
Schep de aardbeienpuree en de yoghurt in laagjes in 2 hoge glazen. Roer eventueel met een vork er doorheen om een marmereffect te krijgen.
-
Snijd de achtergehouden aardbeien in plakjes.
-
Garneer de flip met de aardbeien en de geschaafde amandelen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.