Bereiding
- Was de krielaardappeltjes en kook ze in weinig water in 8-10 minuten gaar.
-
Kook de eieren hard.
-
Maak de sperziebonen schoon en breek ze in drieën. Kook de sperziebonen in 10 minuten gaar.
-
Maak een dressing van de yoghurt, de olijfolie, wat azijn en peper.
-
Maak het bosuitje schoon en snijd het in ringen.
-
Pel de eieren en snijd ze in parten.
-
Giet de gare krieltjes en sperziebonen af en meng de dressing en de bosui erdoor. Laat dit afkoelen.
-
Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes.
-
Laat de tonijn uitlekken.
-
Meng de paprika en de tonijn door de salade.
-
Leg wat gewassen slabladen op een schaal en schik de salade en de parten ei erop.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.