Bereiding
- Boen de aardappelen goed schoon.
-
Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in smalle boogjes.
-
Kook de aardappelen in weinig water in 20-25 minuten gaar en kook op de laatste minuut de bleekselderij mee.
-
Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
-
Maak een dressing van citroensap, de olie, de mosterd en wat peper.
-
Snijd de warme aardappelen in blokjes.
-
Schep de dressing door de nog warme blokjes aardappel en bleekselderij. Laat dit afkoelen.
-
Snijd de augurk in plakjes.
-
Was de tomaatjes en de radijs. Halveer de tomaatjes en snijd de radijs in vieren.
-
Maak de wortelen schoon en rasp grof.
-
Was de spinazie en laat de groente goed goed uitlekken.
-
Meng de augurk, tomaatjes, radijs en wortel door de aardappelen.
-
Verdeel de spinazie over een schaal en schik de aardappelsalade erop.
-
Pel de eieren en snijd ze in parten. Serveer de salade met de parten ei erop.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.