Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar. 
 - 
Maak de groente schoon. 
 - 
Snijd de wortelen en champignons in plakken en de bleekselderij in boogjes.
 - 
Kook de wortelen met de bleekselderij in weinig water in 8-10 minuten gaar.
 - 
Breng de melk aan de kook.
 - Maak van de aardappelen met de melk en wat nootmuskaat een puree. 
 - 
Bestrooi de schnitzels met peper en paprikapoeder. 
 - 
Bak het vlees in de hete margarine in 8-10 minuten aan beide zijden lichtbruin en gaar. 
 - 
Bak de laatste minuut de champignons mee.
 - 
Serveer het vlees en de groente bij de aardappelpuree.
 
            
        
	 
        
        
		
            Variaties
            
                Vervang de melk door verrijkte sojadrink. 
Ook lekker met een kant-en-klare vleesvervanger in plaats van een varkensvleesschnitzel. 
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.