Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Was de sla en snijd in smalle reepjes.
-
Maak de champignons schoon en snijd in plakken.
-
Maak de paprika schoon en snijd in blokjes.
-
Was de bieslook en snijd klein.
-
Pel de ui en snijd klein.
- Laat de tofu uitlekken en snijd in reepjes. Bestrooi met wat paprikapoeder.
-
Bak de tofu in de helft van de margarine lichtbruin.
-
Bak de champignons kort mee en breng op smaak met peper.
-
Fruit de ui in de rest van de margarine.
- Bak de paprika en doperwten mee. Breng op smaak met wat tijm.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de hete melk en de aardappelen een puree.
- Roer de groente en bieslook door de puree tot alles is verwarmd.
-
Serveer de tofu met champignons bij de puree.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.