Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de wortelen en champignons in plakken en de bleekselderij in boogjes.
-
Kook de wortelen met de bleekselderij in weinig water in 8-10 minuten gaar.
-
Breng de melk aan de kook.
- Maak van de aardappelen met de melk en wat nootmuskaat een puree.
-
Bestrooi de schnitzels met peper en paprikapoeder.
-
Bak het vlees in de hete margarine in 8-10 minuten aan beide zijden lichtbruin en gaar.
-
Bak de laatste minuut de champignons mee.
-
Serveer het vlees en de groente bij de aardappelpuree.
Variaties
Vervang de melk door verrijkte sojadrink.
Ook lekker met een kant-en-klare vleesvervanger in plaats van een varkensvleesschnitzel.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.