Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in 20 minuten net gaar.
-
Warm de oven voor op 200 °C.
-
Maak de tomatenblokjes eventueel wat fijner.
-
Snijd de tofu in smalle reepjes.
-
Snijd de olijven in plakjes.
-
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
-
Maak de paprika schoon en snijd hem in reepjes.
-
Snijd de gare aardappelen in plakken.
-
Bestrijk een grote platte ovenvaste schaal met wat olie en schik de plakken aardappelen op de bodem.
-
Verdeel de tomaten, de tofu, de olijven, de champignons en de paprika erover.
-
Snijd de mozzarella in dunne reepjes. Verdeel de kaas en wat oregano over de aardappelen.
-
Bak de pizza midden in de hete oven in 15-20 minuten gaar en goudgeel.
Allergie-informatie
Allergie info:
Lees voor het gebruik van margarine het etiket.
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar een stuk tofu afgedekt maximaal 2 dagen in de koelkast. Gebruik de tofu in deze lekkere couscoussalade.
Vries de tofu eventueel in, dan blijft het nog 3 maanden houdbaar.