Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20 minuten net gaar.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd ze in snippers.
-
Maak de peper schoon en snijd fijn.
-
Snijd de aardappelen in dunne plakken.
-
Verwarm de helft van de margarine in een pan en bak hierin de plakken aardappelen in een paar minuten goudgeel.
-
Bak de ui, de knoflook en de peper een paar minuten mee.
-
Klop de eieren los met de melk en schenk het eimengsel over de aardappelen.
-
Leg een deksel op de pan en laat de eieren in 10 minuten gaar worden.
-
Was de courgette en snijd in dunne plakken. Stoof de courgette in de rest van de margarine in 6 minuten gaar.
-
Snijd de omelet in punten. Serveer de courgette en het brood erbij.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.