Bereiding
- Schil de aardappelen en snijd in blokjes.
-
Verwarm de helft van de olie, voeg de aardappelen toe en stoof met een deksel op de pan 10 minuten.
-
Pel de ui en knoflook en snijd klein.
-
Was de paprika en tomaten.
-
Snijd de paprika in blokjes en de tomaten in parten.
-
Verwarm de rest van de olie en bak de ui en knoflook.
-
Roer de azijn erdoor.
-
Voeg de paprika, tomaten en wat oregano toe en stoof de groente 5 minuten.
-
Schep de gestoofde groente door de aardappelen en maak er voor elk ei een kuiltje in.
-
Breek de eieren boven de kuiltjes. Stoof de eieren met een deksel op de pan in 10-15 minuten gaar.
-
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.