Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd in smalle repen.
-
Kook de snijbonen in weinig water net gaar.
-
Snijd het ontbijtspek in reepjes en bak in een droge pan lichtbruin.
-
Bestrooi de tartaar met peper en bak in de hete margarine in 8 minuten gaar en lichtbruin.
-
Was de tomaten en snijd in parten.
- Smoor de partjes tomaat enkele minuten met het spek mee.
- Meng de snijbonen met de tomaten met spek. Breng op smaak met peper en bonenkruid.
-
Neem het vlees uit de pan. Schenk wat water in de pan, breng aan de kook en roer het aanbaksel los.
-
Serveer de tartaar met de jus en de aardappelen bij de snijbonen.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.