Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Pel de sjalotten en fruit ze glazig in de helft van de margarine.
-
Laat de sjalotten met een deksel op de pan 15 minuten stoven.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruiten. Kook de snijbonen in 10 minuten in weinig water gaar.
-
Bestrooi de schnitzels met peper en bak ze in de rest van de margarine in 6 minuten gaar en lichtbruin.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met de hete melk een smeuïge puree.
-
Schep de gestoofde sjalotten door de puree en maak het op smaak met nootmuskaat.
-
Serveer de schnitzels en de snijbonen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.