Bereiding
- Schil het stukje gember en rasp het.
-
Pel de knoflook en snijd het klein.
-
Schil de aardappelen en snijd ze in flinke blokjes.
-
Maak de bloemkool schoon. Verdeel de bloemkool in roosjes en snijd de stelen in stukjes.
-
Verwarm 2 eetlepels olie in een braadpan en bak hierin de knoflook, de gember, het komijnzaad, de koriander, het chilipoeder en de kurkuma tot het gaat geuren.
-
Voeg de blokjes aardappel en de bloemkool toe met wat water en het stukje bouillontablet.
-
Breng dit aan de kook en laat het 10 minuten zacht koken.
-
Was de tomaten en snijd ze in stukjes. Kook de tomaten nog een paar minuten met het mengsel mee.
-
Snijd de bieflap in dunne plakjes en bestrooi ze met wat peper.
-
Bak de biefplakjes in de rest van de olie snel bruin.
-
Was de koriander en knip het klein. Roer van het vuur af de koriander door de curry.
-
Serveer het vlees en een schepje yoghurt bij de curry.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.