Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg.
Menu
Zoek

Testers gezocht voor Eerst op tape

Hoi verspillingsheld! Wil jij meedoen aan een onderzoek naar Eerst op tape? Je draagt dan bij aan onderzoek naar het verminderen van voedselverspilling. Je krijgt gratis een rolletje Eerst op tape thuisgestuurd. Én je maakt kans op één van de 10 VVV-cadeaukaarten ter waarde van € 30.

Eerst op tape

Het Voedingscentrum en Samen Tegen Voedselverspilling introduceren Eerst op tape om jou te helpen thuis minder eten en drinken te verspillen. Eerst op tape kun je plakken op een plank in je koelkast waar je restjes en verpakkingen zet die als eerst op moeten. Ook kan het op bakjes en losse verpakkingen geplakt worden. Zo weet iedereen in je huishouden welk eten en drinken als eerst op moet en voorkom je voedselverspilling.

Over het onderzoek

  • Het onderzoek start eind januari. We vragen je twee keer een online vragenlijst in te vullen. Dit kost je ongeveer een kwartiertje.
  • Heb je meegedaan aan het volledige onderzoek? Dan maak je kans op één van de 10 VVV-cadeaukaarten ter waarde van € 30.
  • Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Motivaction. Je ontvangt van hen e-mails en dus niet van het Voedingscentrum. We raden je aan om ook je spambox in de gaten te houden.
  • Graag willen we benadrukken dat jouw gegevens alleen wordt gebruikt voor het verzenden van de vragenlijsten. Jouw adresgegevens worden alleen gebruikt om de tape te verzenden en worden niet gedeeld met Motivaction.
  • Het onderzoek is anoniem. Dit betekent dat jouw antwoorden niet worden gekoppeld aan jouw naam of e-mailadres.

Aanmelden voor dit onderzoek is niet meer mogelijk.