Bereiding
- Week de rozijnen.
-
Meng de slasaus, yoghurt en het karwijzaad tot een dressing en roer samen met de kool en rozijnen tot salade.
-
Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20 minuten
gaar.
- Pel de uien en snijd in halve ringen.
-
Verwarm de margarine en bak de uien in 15 minuten zacht en goudgeel.
- Voeg de basterdsuiker en azijn toe en breng op smaak met peper.
- Laat de aardappelen iets afkoelen en snijd in plakken.
-
Verwarm de rest van de margarine in een koekenpan en bak de plakken aardappel goudgeel.
-
Klop de eieren los met de rozemarijn of tijm en peper. Schenk dit over de aardappelen.
-
Laat de eieren afgedekt met deksel in 10 minuten stollen.
- Garneer met de uien en serveer met de koolsalade.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.