Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de broccoli in stukjes, de courgette in blokjes en de bosui in ringen.
-
Kook de broccoli en de courgette 3 minuten in het water met het stukje bouillontablet.
-
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Laat de tofu uitlekken en snijd in blokjes.
-
Hak de pinda's grof.
-
Bak de tofu in de hete olie bruin.
-
Pers er de knoflook boven uit. Voeg de bosui en chilivlokken toe.
-
Voeg de bouillon met de groente toe en breng op smaak met de ketjap en wat limoensap.
-
Warm de noedels mee en strooi de gehakte pinda’s erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.