Bereiding
- Boen de krielaardappelen goed schoon en halveer grote exemplaren.
-
Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in smalle boogjes.
-
Kook de krieltjes in weinig water in 8 minuten gaar. Kook de bleekselderij en de tuinbonen de laatste 2–3 minuten mee.
-
Was de bieslook en snijd het klein.
-
Maak een dressing van de azijn, olie, bieslook en wat peper.
-
Schep de dressing door de nog warme krieltjes met groente. Laat dit afkoelen.
-
Was de radijs en snijd in plakjes.
-
Was de sla en laat de groente goed droog worden.
-
Breek de pecannoten een keer.
-
Meng de radijs en de pecannoten door de aardappelen.
-
Bedek een schaal met de sla en schik de aardappelsalade erop.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Noten:
Noten moeten goed afgesloten en droog worden bewaard.
Gebruik de overige noten bij yoghurt met fruit.
Overgebleven bleekselderij kun je verwerken in een soep, bijvoorbeeld deze kapucijnersoep.