Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi de karbonades met peper.
-
Bak de karbonades in de hete margarine in 15 minuten gaar en bruin.
-
Maak de spruiten schoon en halveer ze.
-
Pel de ui en de knoflook. Snijd de ui in snippers en de knoflook in reepjes.
-
Verwarm de olie in een braadpan en roerbak hierin de spruitjes enkele minuten.
-
Voeg de ui en de knoflook toe met wat gerookt paprikapoeder. Roerbak de groente in nog enkele minuten gaar.
-
Neem de karbonades uit de pan. Voeg 60 ml water toe aan het bakvet en roer dit los. Breng de jus aan de kook.
-
Serveer de karbonade met de jus en de aardappelen bij de spruitjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.