Bereiding
- Was de dille en knip of snijd de takjes fijn.
-
Meng de dille, de olie, de azijn, de mosterd, een beetje water en wat zwarte peper tot een dressing.
-
Meng de zalm door de dressing en zet dit een paar uur in de koelkast.
-
Was de radijsjes en snijd ze in plakjes.
-
Was de rucola en laat goed uitlekken.
-
Was de tuinkers en knip het kruid uit het bakje.
-
Meng de mierikswortel door de zuivelspread.
-
Snijd de bolletjes open en besmeer ze met het zuivelspreadmengsel.
-
Beleg ze met plakjes radijs, rucola, zalm en tuinkers.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.