Bereiding
- Was de kool en schaaf of snijd fijn.
-
Schil de sinaasappels dik en snijd de parten uit de vliezen. Vang het sap op.
-
Maak een dressing van het sinaasappelsap, een lepel water, de azijn, mosterd, olie en wat peper.
-
Meng de dressing door de rodekool en laat dit 1 uur staan.
-
Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Snijd de kip in repen, bestrooi met peper en was je handen.
- Bak de kip in de hete margarine in 8 minuten gaar.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Stamp de aardappelen fijn en maak er met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree van.
-
Meng de stukjes sinaasappel door de rodekoolsalade en serveer de kip en de aardappelpuree erbij.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.