Bereiding
- Snijd de bieten in blokjes.
- Maak de appel schoon en snijd in blokjes.
-
Meng de azijn door de bieten en appel in een kom en laat dit 10 minuten intrekken.
-
Meng de yoghurt met de mierikswortel.
-
Verdeel de rucola over een schaal en schep het bieten-appelmengsel erop.
-
Schep de mieriksworteldressing erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Rode biet:
Bewaar gekookte bietjes afgedekt in de koelkast nog maximaal 2 dagen. Vries de bietjes eventueel in. Snijd ze in blokjes of plakjes, verpak in een diepvrieszakje of doosje en bewaar nog maximaal 3 maanden in de diepvries.
Rode bieten zijn lekker op een broodje met hummus.