Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in ca. 20 minuten gaar.
-
Halveer de struikjes witlof in de lengte. Kook de witlof in ca. 10 minuten gaar.
-
Bestrooi de parelhoenfilets met peper.
-
Maak de paddenstoelen schoon. Snijd de champignons in plakken en de oesterzwammen in repen.
-
Pel de sjalot en snijd hem klein.
-
Verwarm de margarine en bak het vlees hierin in ca. 8 minuten bruin en bijna gaar.
-
Neem het vlees uit de pan en houd het warm.
-
Bak de paddenstoelen en de sjalot snel in de achtergebleven margarine.
-
Voeg de room en toe met wat peper. Schep dit op de filets.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Oesterzwammen:
Bewaar oesterzwammen in een papieren zak of plastic bakje. Ze zijn 2 à 3 dagen houdbaar in de koelkast. Eet paddenstoelen niet rauw.
Eet de overgebleven oesterzwammen bijvoorbeeld op een crostini.