Bereiding
- Was de groente en snijd fijn.
- Pel de knoflook en snijd fijn.
- Spoel de bruine bonen in een vergiet af.
- Doe de bonen met de tomatenblokjes in een pan en verwarm dit totdat het stoomt. Roer regelmatig.
-
Verwarm de olie en roerbak de prei en witte kool 4 minuten.
- Voeg de knoflook en goulashkruiden toe en roerbak nog 4 minuten.
- Serveer de groente bij de bonen in tomatensaus.
Variaties
De goulashkruiden kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met
kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.