Bereiding
- Maak de ui en de paprika's schoon.
-
Snijd de ui in snippers en de paprika's in blokjes.
-
Bak het gehakt in de olie gaar en rul.
-
Bak de ui en paprika kort mee.
-
Voeg de tomatenblokjes en de groentemix toe en warm het geheel goed door.
-
Snijd de pistolets open en hol ze een beetje uit. Warm de broodjes in een droge pan in een paar minuten op.
- Breng het mengsel pittig op smaak met de verkruimelde peper.
-
Vul de pistolets met het mengsel en zet de kapjes erop.
Variaties
Liever vega(n)? Vervang het rundergehakt door vega(n) gehakt.
Ingrediënten over?
Tomatenblokjes in blik:
Doe een rest tomaten over in een schaal of koelkastdoosje. Bewaar de tomaten afgedekt in de koelkast maximaal 2 dagen. Verwerk de rest in een soep of in deze huevos a la flamenca.
Vries de tomaten eventueel in een diepvriesdoosje in en bewaar het maximaal 12 maanden.