Bereiding
- Schil de gember en rasp fijn.
- Was de rode peper en snijd fijn.
-
Maak een marinade van de gember, peper, ketjap en het citroensap.
-
Snijd de kalkoenfilet in blokjes en was je handen.
- Schep door de marinade en laat het vlees 1 uur afgedekt in de koelkast marineren.
-
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de spitskool schoon en snijd in repen.
-
Maak de paprika schoon en snijd in blokjes.
-
Verwarm de margarine en roerbak hierin de kalkoen in enkele minuten lichtbruin. Pers de knoflook erboven uit.
-
Voeg de paprika en de spitskool toe en roerbak het gerecht in 6 minuten verder gaar.
- Breng het gerecht op smaak met wat peper en serveer de rijst erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.