Bereiding
            
                - Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in ca. 20 minuten gaar.
- 
Pers de sinaasappel uit.
- 
Was de rozijnen en week ze ½ uur in het sinaasappelsap.
- 
Schrap de wortels met een dunschiller en was ze. Rasp de wortels grof.
- 
Meng de rozijnen met het sinaasappelsap door de geraspte wortel.
- 
Snijd de visfilet in repen. Bestrooi de vis met peper en druppel er wat citroensap over.
- 
Wentel de visreepjes door het volkorenmeel. 
- 
Verwarm de margarine en bak hierin de visreepjes in 5 minuten gaar en lichtbruin.
- 
Breng de melk aan de kook.
- 
Maak van de gare aardappelen met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
- 
Geef de aardappelpuree en de vis bij de wortelsalade.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.